Primul CEx al PSD dupa caderea guvernului: Viorica Dancila cere excluderea din partid a celor care au votat motiunea de cenzura

Postat la: 11.10.2019 19:00

Astăzi are loc prima ședință în CEx al PSD, după ce Guvernul Dăncilă a picat.
 
Reuniunea social-democraților a început la ora 18:30, la o vila de protocol din capitală.
 
Înainte de ședință, Viorica Dăncilă a afirmat că va cere în Comitetul Executiv al PSD un vot pentru excluderea din partid a celor care au votat moţiunea de cenzură şi care au negociat cu liderul Pro România, Victor Ponta.

 „Din momentul acesta am să merg în fiecare organizaţie în teritoriu şi am să cer votul CEx-ului pentru a elimina trădătorii, pentru că acest partid nu a pierdut pentru că a guvernat prost. A pierdut întotdeauna pentru că au existat trădători în interior. Când am preluat preşedinţia partidului am spus că nu mi-e frică de opoziţie, mi-e frică de cei din interior. Acest lucru s-a adeverit. Am de gând ca toţi cei care vor trăda să plece. Să se ducă în partidul lui Ponta, să se alăture partidului trădătorilor. PSD nu are trădarea în sânge. Membrii PSD îşi doresc ca acest partid să revină la guvenare. Eu cred că în spatele meu vor fi oamenii care cred în acest partid, în România şi români. Cei care trădează, cred că dacă ar avea curaj ar ieşi și ar spune public”,a declarat Viorica Dăncilă, în presa centrală, înainte de CEx.

De asemenea, aceasta a declarat și că PSD nu va face vreodată alianță cu Pro România.
 
Viorica Dăncilă a susţinut că au existat cinci voturi ale social-democraţilor.
 
Printre parlamentarii PSD care au votat moţiunea se află şi preşedintele PSD al tineretului, Gabriel Petrea, deputatul Marius Bota şi senatorul Ion Talpoş.
 
Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu