Primele declaratii facute de Viorica Dancila dupa vot: Suntem in turul 2, cu toata campania anti PSD si anti Viorica Dancila

Postat la: 10.11.2019 21:47

 

În declarația făcută imediat după ora 21:00, când s-au închis urnele de vor și după ce au fost anunțate primele rezultate exit poll, Viorica Dăncilă a început cu mulțumiri adresate șefilor PSD din județe și tuturor celor care i-au acordat încrederea, scrie digi24.ro.

„Conform exit poll-ului, suntem în turul 2... Sperăm ca votul dat astăzi să fie un vot care se va multiplica în turul doi. Să fie un vot care să fie dat cu inima”, a spus Viorica Dăncilă.

Întrebată fiind dacă a plâns, președința PSD a spus: „Eu nu am plâns deloc. Poate bărbații, că și bărbații plâng câteodată. Nu a fost niciun moment în care să plângem...”, a mai spus fostul premier.

În declarația sa, Viorica Dăncilă a mai spus că se bucură că în diaspora s-a votat în condiții bune. Cât despre motive... „Cred că acest lucru s-a datorat guvernării Dăncilă.”

„Sunt mulțimită, având în vedere că au fost 14 candidați. Suntem în turul 2, cu toată campania anti PSD și anti Viorica Dăncilă”, a încheiat Vioroca Dăncilă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu