Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_iqmsjouvd0vdkj9jn72ils8206, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Primele declarații ale lui Nelu Tataru: Urmeaza o perioada in care trebuie sa ne unim, indiferent de culoare politica

Primele declarații ale lui Nelu Tataru: Urmeaza o perioada in care trebuie sa ne unim, indiferent de culoare politica

Postat la: 26.03.2020 12:47

Secretarul de stat Nelu Tătaru, propunerea premierului Ludovic Orban pentru funcția de ministru al Sănătății, se află la ora transmiterii acestei știri în drum spre București. El s-a aflat în ultimele 4 zile la Suceava, unde a izbucnit cel mai grav focar de coronavirus apărut în țară în rândurile personalului medical.

„Astept sa discut cu dl premier si cu dl ministru Costache. Este o perioada grea. O sa fie o perioada in care trebuie toti, indiferent de culoare politica, sa ne unim si sa trecem peste aceasta perioada”, a declarat Nelu Tătaru la Digi24, după ce a fost propus ministru al Sănătății.

Întrebat dacă este de acord cu testarea în masă a populație, Nelu Tătaru a răspuns: „Sustin testare in functie de o ancheta epidemiologica largita. Tine foarte mult si de capacitatea de testare pe care o sa o avem”.

Vezi si: Strigătul de revoltă al unui doctor din Cluj: Degeaba scoatem armata pe străzi dacă medicii sunt trimiși la luptă fără arme .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu