Primarul Timișoarei in stare de ȘOC: De cand sunt eu n-am vazut așa ceva/IMAGINI APOCALIPTICE

Postat la: 17.09.2017 18:15

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat că, în urma furtunii, s-au produs pagube incredibile. El a spus că zeci de copaci au fost doborâţi, alimentarea cu energie electrică şi apă a fost întreruptă, acoperişuri au fost smulse de vânt, multe străzi sunt blocate, iar mai multe autovehicule, inclusiv TIR-uri au fost răsturnate.

Ana Maria Prodan, dusă de URGENȚĂ la spital. Ce a pățit vedeta Tv

Rareș Bogdan trage semnalul de ALARMĂ: România va EXPLODA! Informația asta mă CUTREMURĂ

„Sunt pe teren şi mă crucesc. Sunt zeci de copaci la pământ, străzi blocate. Am rămas fără curent electric, fără apă. Sunt acoperişuri smulse de pe case, de pe blocuri. S-a surpat o poartă de intrare în oraş, dinspre aeroport. Sunt TIR-uri răsturnate. De când sunt eu timișorean nu am mai văzut aşa ceva”, a declarat Nicolae Robu.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş au declarat, pentru news.ro, că sunt deja condirmate patru decese în urma furtunii care s-a înregistrat în judeţ.

Două decese sunt în Timișoara, fiind vorba despre femeia de 36 de ani surprinsă de un copac la Grădina Zoologică şi de o persoană rănită de un panou publicitar, dar și despre două persoane din Buziaş, peste care a căzut un copac în parc.

”Alte 12 persoane sunt rănite. Situaţia este în dinamică, avem peste 140 de pompieri care intervin în întreg judeţul”, au rpecizat reprezentanţii ISU Timiş.

content-image

content-image

content-image

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu