Primarul municipiului Botosani: Vrem sa demonstram ca PSD nu mai exista

Postat la: 10.11.2019 22:31

Primarul municipiului Botoşani, liberalul Cătălin Flutur, şi-a exprimat, duminică seară, satisfacţia faţă de rezultatul estimat al primului tur al alegerilor prezidenţiale potrivit căruia Klaus Iohannis ar fi obţinut circa 39% din voturile alegătorilor potrivit Agerpres

El a declarat, la sediul PNL din Botoşani, că scopul liberalilor este acela de a demonstra, în turul al doilea, că "PSD nu mai există".

"Rezultatul este conform cu ceea ce ne aşteptam. Când spun conform, mă gândesc la faptul că ştiam că domnul Iohannis va fi pe primul loc. Văd că lupta este destul de strânsă pentru locul doi, pentru că ceea ce vedem aici, mă refer la exit-polluri, nu cuprinde şi diaspora. Foarte interesant este cine va fi în turul doi alături de Klaus Iohannis. Suntem bucuroşi şi cred că, exact ce spuneam în această perioadă, cred am intrat într-o stare de normalitate. Preferinţa noastră este să demonstrăm în turul doi românilor şi prin vot că PSD nu mai există", a afirmat Flutur.

Candidatul PNL, preşedintele Klaus Iohannis, a obţinut 39% în primul tur al alegerilor prezidenţiale, de duminică, reprezentantul PSD, Viorica Dăncilă - 22,5%, iar candidatul Alianţei USR PLUS, Dan Barna - 16,4%, potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu