Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_h1t96lspvecbb9ulinck9uldv6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Primaria Sectorului 4 va igieniza toate cele peste 4.500 de scari de bloc si spatiile verzi adiacente acestora

Primaria Sectorului 4 va igieniza toate cele peste 4.500 de scari de bloc si spatiile verzi adiacente acestora

Postat la: 22.05.2020 17:00

Primăria Sectorului 4 anunţă că va igieniza, sâmbătă şi duminică, toate cele peste 4.500 de scări de bloc şi spaţiile verzi adiacente acestora potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sector 4, sâmbătă şi duminică, peste 150 de angajaţi ai ADP Sector 4 şi ai operatorului de salubritate, dotaţi cu 80 de atomizoare şi alte echipamente specifice, vor interveni pentru a igieniza toate scările de bloc şi spaţiile verzi adiacente acestora.

“Pe fondul măsurilor de relaxare luate de autorităţi, este normal ca alături de distanţarea socială şi de intensificarea normelor de igienă şi noi să venim în sprijinul acestei lupte, menite să aducă această curbă evolutivă a pandemiei pe o linie descendentă. Ca atare, dezinfectia incintelor capătă un rol foarte important, mai ales a celor care sunt extrem de folosite, precum scările de bloc, pe care le vom dezinfecta în următoarele trei zile”, a declarat Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

Acesta a precizat că astfel de acţiuni au avut loc în mod frecvent în Sectorul 4, pe toată perioada stării de urgenţă, instituită de autorităţi la nivel national.

În ultimele 2 luni, 350 de angajaţi ai ADP Sector 4 şi ai operatorului de salubritate, formând o unitate specială, au intervenit cu peste 100 de maşini, atomizoare şi alte echipamente specifice, pentru a spăla şi dezinfecta aproximativ 250 de hectare de domeniu public de pe raza sectorului.

Bulevardele, trotuarele, aleile dintre blocuri, scările de bloc, spaţiile de joacă şi locurile de relaxare, toate au fost spălate şi igienizate, ca măsură de prevenire şi combatere a răspândirii infectării cu noul tip de coronavirus, COVID-19.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu