Primaria comunei Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta a incheiat un contract cu o firma din Bucuresti. Ce servicii vor fi oferite (document)

Postat la: 13.07.2018 08:40

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța a atribuit recent un contract de servicii de proiectare tehnică, verificarea tehnică a proiectului şi asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul " Modernizare drumuri comunale și drumuri de acces în zone rurale – UAT Mihail Kogălniceanu - Străzi localitatea Mihail Kogălniceanu zona Est ȘI DC86 + DC85, județul Constanța".
 
Potrivit licitatiapublica.ro, serviciile solicitate constau în:
 
a)         Elaborarea proiectului tehnic și a detaliilor de execuție, conform HG 907/2016;
 
b)         Verificarea tehnică a proiectului de către verificatori atestați MLPAT (verificatorul nu trebuie să facă parte din echipa de proiectare);
 
c)         Asistenţă tehnică din partea proiectantului pe toată perioada de execuţie a lucrărilor;
 
Valoarea estimată este de 115.000 lei fără TVA, astfel:
 
a)         Elaborarea proiectului tehnic și a detaliilor de execuție: 70.000 lei
 
b)         Verificarea tehnică a proiectului :7.000 lei
 
c)         Asistenţă tehnică din partea proiectantului :38.000 lei
 
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA): 44.755,15 lei.  
 
Societatea care a obținut contractul este Provia Design SRL din București.
 
Despre Provia Design SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 13 iulie 2018, societatea a fost înființată în anul 2006 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 3, strada Jean Steriadi nr. 40. Societatea are capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, iar unic asociat este Florian-Valentin Pasăre, acesta fiind și administratorul firmei ce are ca domeniu de activitate  activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Conform Ministerului de Finanțe, pentru anul 2017 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 787.830 de lei, profit de 559.887 de lei și un salariat.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu