Prima vizita oficiala a lui Mihai Fifor in SUA! Cu cine se va intalni ministrul MApN

Postat la: 17.09.2017 12:54

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, va efectua în perioada 17-22 septembrie o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, la Washington, potrivit unui comunicat transmis duminică AGERPRES de către Ministerul Apărării Naţionale (MApN). 


Din delegaţie vor face parte şeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, secretarul de stat pentru armamente, Florin-Lazăr Vlădică, şi alţi şefi de structuri centrale din minister.

ALERTĂ - Iohannis pleacă mâine în SUA. Ce program are preşedintele României


Pe timpul vizitei, ministrul Apărării Naţionale se va întâlni cu secretarul Apărării, James Mattis, cu adjunctul consilierului prezidenţial pentru securitate naţională, Ricky Waddell, cu membri ai Congresului SUA şi cu reprezentanţii principalelor companii din industria de apărare americană, precizează sursa citată. 

Delegaţia va participa, de asemenea, la o ceremonie militară, unde ministrul Mihai Fifor va depune o coroană de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Arlington National Cemetery. 

Parteneriatul strategic cu SUA este unul din pilonii fundamentali ai apărării şi securităţii în România, contribuind în mod direct la consolidarea profilului euro-atlantic al acesteia, şi rămâne esenţial în actualul mediu complex de securitate regional şi internaţional, mai menţionează sursa citată.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu