Prima reacție de la varful PSD dupa mutarea lui Klaus Iohannis in criza remanierii

Postat la: 14.01.2019 18:31

Președintele Consiliului Național al PSD, Mihai Fifor, a apreciat luni, după ce președintele Klaus Iohannis a spus că propunerile Guvernului pentru ministerele Transporturilor (Mircea Drăghici) şi Dezvoltării Regionale (Lia Olguţa Vasilescu) vor fi refuzate din nou, că s-a intrat în al treilea an „de asediu asupra Guvernului”.

„Si uite asa, blocada impusa asupra Guvernului continua. Presedintele Iohannis refuza din nou numirea celor doi ministri nominalizati de premierul Dancila, la Transporturi si la Dezvoltare. Conteaza ca titularii celor doua ministere trebuiau sa fie deja la Bruxelles sau ca, in continuare, este blocata activitatea a doua dintre cele mai importante ministere? Conteaza ca se aduc grave prejudicii de imagine Romaniei, care tocmai a preluat oficial Presedintia Consiliului UE?

Desigur, nu. Pentru presedintele Iohannis conteaza un singur lucru: obstructionarea cu orice pret a activitatii guvernamentale. Si uite asa, am intrat deja in al treilea an de asediu asupra Guvernului. Din pacate, cei care au de pierdut din politica iresponsabila a Cotroceniului sunt doar romanii. Si aceasta tara. Acestea sunt lucruri care, este evident, nu au reprezentat si nu reprezinta nimic pentru presedintele statului. Pentru domnul Iohannis important este un singur lucru: un nou mandat, cu orice pret!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu