Prima REACȚIE a procurorului Lucian Onea, dupa informațiile potrivit carora se va cere arestarea lui:Am aflat din presa. Daca e real, aștept decizia Secției CSM

Postat la: 14.01.2019 11:48

Lucian Onea, fostul șef al DNA Ploiești, susține, după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora Adina Florea va cere procurorilor din CSM aviz pentru arestarea lui, că a aflat din presă, mentionând că va astepta decizia Consiliului.

"Nu am fost informat despre o astfel de masura (n.r solicitare de aviz pentru arestare). Am aflat din presa. Nu stiu daca este adevarat. In situatia in care este o informatie reala, astept decizia Sectiei pentru Procurori a CSM", a declarat Lucian Onea pentru STIRIPESURSE.RO.

Citeste si Informații noi despre CRIMA de la Mediaș - Trei bărbați ar fi comis fapta. Doi dintre ei, eliberați pe baza recursului compensatoriu.Toți sunt recidiviști

Mâine, la CSM ar fi urmat sa se discute cererea conducerii DNA de revocare a lui Lucian Onea din functia de procuror DNA. Masura a venit dupa preluarea conducerii de catre Calin Nistor, in conditiile in care cercetarile din dosarul lui Onea au fost extinse pentru constituirea unui grup infracțional organizat. Una dintre acuzatiile care i se aduc magistratului este ca ar fi incercat sa smulga denunturi despre Liviu Dragnea, Victor Ponta si Sebastian Ghita.

Onea este cercetat, in prezent, sub control judiciar.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu