Presedintele PNL Bucuresti cere demisia prefectului Capitalei

Postat la: 11.08.2018 18:14

Cristian Buşoi, preşedintele PNL Bucureşti, afirmă că manipulări politice grosolane au dus la escaladarea evenimentelor din Piața Victoriei, vineri seara.

"Jandarmeria a fost asmuțită cu bună-știință împotriva manifestanților. Prefectul Capitalei, dintr-un reflex de slujbaș politic, a vrut să arate probabil șefilor că-i “liniștește” pe manifestanți și a dat un ordin care a făcut mult rău. Doamna prefect, care a avut și o trecere pasageră prin administrația pesedistă a Capitalei, ar trebui să-și dea demisia. Nu s-ar repara răul făcut, dar măcar s-ar da un semnal că politrucii nu trebuie amestecați cu acțiunea Jandarmeriei.

În loc să fie izolați bătăușii- cu care forțele de ordine nu este prima data când se confruntă- s-a urmărit escaladarea și compromiterea unei acțiuni pașnice de protest. S-a ajuns aici pentru că pesediștii au tendința de a pune talpa pe gât oricui nu este de acord cu partidul.

Un protest pașnic transformat, cu abilitate, într-o debandadă care să asmută oamenii unora contra altora. Asta a făcut PSD-ul", afirmă Cristian Buşoi.

content-image

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu