Presedintele PMP a EXPLODAT dupa mitingul diaspora: 'Instituțiile anexa PSD pot utiliza forța pentru a intimida cetațenii'

Postat la: 11.08.2018 22:55

Președintele PMP, Eugen Tomac, poziționare dură după violențele fără precedent de ieri, de la protestul din Piața Victoriei.

"Considerăm ca intervenția în forță nejustificată și utilizarea unor măsuri disproporționate, fără precedent, de către Jandarmerie sunt profund revoltătoare.

De asemenea, considerăm că provocatorii, înțelegându-se cei care au avut scopul de a compromite, prin agitație și violenta, protestul fata de Guvernul condus de Dragnea și Dăncila, trebuie să răspundă în fața legii.

Suntem alături toți de românii care au avut de suferit în urma violențelor produse în Piața Victoriei.

Un miting anunțat de Diaspora, la care s-au alăturat, din solidaritate, zeci de mii de români, nu trebuie să devină un motiv de divizare a societății, ci un mesaj ferm impotriva actualei guvernări; o guvernare care vrea să confiște toată puterea în stat, transformând instituțiile în anexe ale PSD, care, la nevoie, pot utiliza forța pentru a intimida cetățenii", a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Citește și: Femeia jandarm ZDROBITĂ în bătaie de protestatari are doar 23 de ani - Cum a fost extrasă din mulțime .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu