Preotul din Botosani acuzat ca a batut un elev, sanctionat cu 10% din salariu pe trei luni si mutat disciplinar

Postat la: 17.04.2019 18:00

Preotul din Botoşani, acuzat că a lovit un elev în timpul orei de religie, a fost sancționat disciplinar cu 10% din salariu pe o perioadă de trei luni. Conducerea şcolii a stabilit ca preotul să îşi desfăşoare activitatea în alte şcoli din comună, potrivit mediafax.

Citește și: Mega-lovitură pentru Gică Popescu! Va fi executat silit pentru o sumă colosală

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, Ciprian Manolache, profesorul de religie a fost sancţionat cu reducerea pe trei luni a salariului cu 10% şi interdicţia de a preda la şcoală.

Citește și: Adio, dosare penale! Cum ar putea scăpa Dragnea nepedepsit

„Consiliul de administrație a stabilit în acest caz sancționarea profesorului cu 10% din salariu pe o perioadă de trei luni şi s-a dispus, de asemenea, reîncadrarea profesorului în alte două structuri la şcoala din Cristineşti şi la şcoala din Dragalina pentru că într-o singură şcoală nu avea o normă întreagă", a declarat, Ciprian Manolache.

Citește și: Judecătorii au decis! Radet a intrat în faliment:’Trebuie să mulțumim pentru asta Ministerului Energiei’

Conducerea şcolii a început o anchetă administrativă după ce un elev de 11 ani de la şcoala din Baranca fost agresat de profesorul de religie, care este şi preot.

După acest incident, elevul a ajuns la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati şi a fost inclus într-un program de consiliere psihologică.

În acest caz, şi Inspectoratul de Poliţie Botoşani a deschis o anchetă, fiind întocmit un dosar penal pe numele preotului.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu