Preotul Cristian Pomohaci, mesaj de la credinciosi: „Mai usor trece camila prin urechile acului decat mincinosul in imparatia cerurilor!”

Postat la: 18.07.2017 08:45

Pomohaci
Preotul Cristian Pomohaci, desi incriminat de superior, este sustinut de credinciosi.  „Mai usor trece camila prin urechile acului decat mincinosul in imparatia cerurilor!”, i-a scris un sustinator, dandu-i dreptate slujitorului Domnului.

Preotul-cantaret Cristian Pomohaci a fost chemat sa dea explicatii la Arhiepiscopia Ortodoxa din Alba Iulia, dupa ce in mass-media au aparut niste inregistrari audio compromitatoare! Acestea redau o conversatie cu tenta sexuala intre preot si un adolescent de 17 ani. Cu toate acestea, peste 300 de credinciosi din toate colturile tarii s-au strans in fata Arhiepiscopiei atunci ca sa-si exprime sustinerea fata de preotul Pomohaci.

Mai marii bisericii au declarat ca, daca inregistrarile se dovedesc a fi adevarate, atunci preotul va fi dat afara si nu va mai avea voie sa slujeasca. Enoriasii lui Cristian Pomohaci spun ca totul e o inscenare. Mai mult, preotul este sustinut ti pe retelele de socializare.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.credinciosi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu