Premirul olandez Mark Rutte considera ideea de Brexit total greșita

Postat la: 17.05.2019 18:24

Prim-ministrul olandez Mark Rutte a criticat vineri procesul de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, menționând că ideea de Brexit este fundamental greșită și provoacă haos în Marea Britanie, relatează Reuters.

„Cred că întregul concept de Brexit este greșit. Provoacă enorm de mult haos și suferință în Marea Britanie. Acesta este un lucru sigur”, a declarat prim-ministrul olandez.

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist din Marea Britanie, a declarat vineri că negocierile cu Partidul Conservator, pentru găsirea unui compromis în ceea ce privește Brexit, „au mers cât de departe se putea”. Liderul laburist a transmis că negocierile cu Partidul Conservator nu mai pot continua, din cauza „instabilității în creștere” a Guvernului.

Marea Britanie trebuia să părăsească Uniunea Europeană în data de 29 martie, dar acest lucru a fost amânat până în data de 31 octombrie, după ce Acordul Brexit negociat de Theresa May și liderii Uniunii Europene a fost respins de trei ori de Camera Comunelor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu