Premierul Ludovic Orban vine maine la Constanta! Va fi insotit de alti ministri

Postat la: 16.09.2020 17:48

  • La ora 13.00, premierul Ludovic Orban va participa la inaugurarea Terminalului de cereale al societății Convex S.A., în Portul Constanța.


Premierul Ludovic Orban va participa mâine dimineață la începerea lucrărilor la conducta submarină din cadrul proiectului de  dezvoltare gaze naturale Midia – MGD, dezvoltat de compania Black Sea Oil and Gas, parte a grupului Carlyle Energy. La acest eveniment, care se desfășoară în localitatea Corbu, va participa ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu
 
Începând cu ora 11, premierul va fi prezent la ceremonia de recepție a primului sistem de rachete sol-aer Patriot, eveniment ce se va desfășura la Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia. La ceremonie participă și ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă.
 
La ora 13.00, premierul Ludovic Orban va participa la inaugurarea Terminalului de cereale al societății Convex S.A., în Portul Constanța.
 
Apoi, împreună cu ministrul  Mediului, Apelor și Padurilor, Costel Alexe, premierul Ludovic Orban va participa la prezentarea programului de nisipare a Zonei de Coastă Turistică, finanțat din fonduri europene. Evenimentul va avea loc în strada Faleza din Eforie, (în fața Vilei Popoviciu).
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu