Președintele Moldovei este suspectat ca ar fi labil psihic: 'aici medicii trebuie sa se implice'

Postat la: 14.06.2019 10:15

Aprecierea cine chiar de un lider al Republicii Moldova. Este vorba de cel mai longeviv președinte moldovean, Vladimir Voronin, care afimă că Igor Dodon se victimizează într-o manieră rușinoasă.

„Nu vă pot comenta, aici medicii trebuie să se implice. Eu am multe specialități, da doctor nu-s și cu atât mai mult doctor psihiatru. Nu știu, poate canicula îi de vină... l-o pălit soarele în cap, ați văzut că doi oameni o și murit în aceste zile”, a declarat Voronin.

Vezi și: Râsu' plânsu' în Republica Moldova. Șefii lor neagă OFICIAL, dar neoficial oamenii lui Dodon dau din casă tot în presa rebelilor pro-ruși din Ucraina (VIDEO)

Președintele PCRM a spus că singura ieșire din criza politică actuală sunt alegerile repetate.

„Dacă tot avem probe că Dodon îi finanțat din afară, trebuie de anulat tot și de făcut alegeri repetate. Nu anticipate, dar repetate”, mai spus Voronin.

Fostul președinte al R.Moldova a ținut să sublinieze că data de 6 septembrie este una nepotrivită pentru următoarele alegeri deoarece campania electorală nu poate fi făcută în lunile de vară: iulie-august.

Reamintim că președintele în exercițiu, Igor Dodon, a acuzat faptu că se pune la cale asasinarea sa refuzând insă să aducă și probe. Serviciul de protecție al demnitarilor din Republica Moldova a dezmințit declarațiile președintelui.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu