Președintele Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților se revolta dupa solicitarea CFR Calatori: 'A fost o scapare regretabila'

Postat la: 17.05.2019 14:59

Clubul Studenților Alianței Liberalilor și Democraților (CSLDE) consideră inoportună și regretabilă solicitarea făcută de către CFR Călători către studenți de a evita utilizarea trenurilor pe anumite rute în contextul vizitei Suveranul Pontif, în perioada 31 mai-02 iunie 2019.

Citește și: BOMBĂ pe scena politică: Un important primar s-a înscris în partidul lui Tăriceanu

„Înțelegem importanța evenimentului vizitei Suveranul Pontif în România, însă suntem de părere că autoritățile din România au capacitatea de a organiza lucrurile astfel încât nimeni să nu aibă de suferit. De aceea, considerăm că solicitarea CFR Călători către studenți de a evita utilizarea trenurilor pe anumite rute este inoportună. Nu este corect ca studenții să fie arătați cu degetul pentru probleme de fond pe care le are CFR Călători. Suntem conștienți că actuala conducere depune eforturi să rezolve aceste probleme și vrem să credem că solicitarea către studenți a fost o scăpare regretabilă”, apreciază Silviu Ionuț Stănică, președintele Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților.

CSLDE a mai adăugat că gratuitatea pe tren este o măsură bună luată de guvernarea PSD-ALDE, iar acest drept nu trebuie îngrădit în niciun fel.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu