PRAPAD in Italia: peste 10.000 de oameni s-au infectat in ultimele 24 de ore

Postat la: 17.10.2020 02:16

Italia a înregistrat 10.010 cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore și 55 de decese. Numărul deceselor este în scădere fată de ziua precedentă. Italia are al doilea cel mai mare număr de decese de pe continent, după Marea Britanie, potrivit Mediafax.

Italia a înregistrat 10.010 noi infectări cu coronavirus în ultimele 24 de ore, a raportat, vineri, Ministerul Sănătăţii.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu

Este cel mai mare număr zilnic de la izbucnirea focarului de coronavirus din ţară.

Joi, Italia înregistrase cel mai multe cazuri, 8.804, notează Reuters.

55 de decese s-au înregistrat din cauza noului coronavirus în ultimele 24 de ore, în scădere faţă de ziua precedentă, când au fost 83.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

Şi numărul persoanelor aflate în terapie intensivă a crescut, vineri fiind 638 de cazuri, faţă de 586 câte au fost raportate joi.

Italia a fost prima ţară din Europa lovită de COVID-19 şi are al doilea cel mai mare număr de decese de pe continent, după Marea Britanie, cu 36.427 de victime de la izbucnirea focarului în februarie, potrivit cifrelor oficiale.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu