Ponta deplange soarta premierului: Transpira sa respinga 'gogoșile umflate' anuntate de Dragnea

Postat la: 17.07.2017 16:55

Victor Ponta salută decizia de a se renunţa la impozitul pe cifra de afaceri, însă atrage atenţia că o guvernare eficientă nu poate exista cu un premier care transpiră ca să respingă propunerile şefului de partid.

Vezi şi: LOVITURĂ de teatru: Se cere redeschiderea dosarului OUG 13

Vezi și: Liviu Dragnea cere o ANCHETĂ din partea unor 'PROCURORI SERIOȘI': Pe cine a pus ochii

"Ma bucur ca ratiunea a castigat si nu se schimba sistemul de impozitare - sper ca Premierul Tudose sa "ingroape" si cealalta traznaie numita "impozitul pe gospodarie"!!! Avem nevoie doar de stabilitate legislativa si de un ANAF nepolitizat care sa combata evaziunea fiscala.

Mai sper sa terminam cu acest sistem care face numai rau unei bune guvernari - Dragnea anunta in fiecare zi de la Partid cate o gogoasa umflata ca sa arate ca el e "Seful" si Premierul ( Grindeanu sau acum Tudose) transpira sa o respinga cat mai delicat ca sa nu se supere prea tare!

O guvernare eficienta se face doar cu autoritatea Prim Ministrului acceptata si respectata, cu masuri economico- fiscale stabile si predictibile si cu ministri pusi pe criterii de competenta ( nu de slugarnicie fata de "Seful Suprem" sau de apartennta la TelDrum sau CJ Teleorman)!", scrie Ponta pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu