Politistii picheteaza joi sediul IPJ Constanta

Postat la: 14.03.2018 22:39La data de 15.03.2018, între orele 16.00-17.30, pe bulevardul Mamaia, între străzile Nicolae Balcescu și Nicolae Iorga, va avea loc o adunare publica, organizată de Sindicatul Național al Politiștilor și Personalului Contractual - Biroul Teritorial al I.P.J. Constanța.

”Cu această ocazie, asteptăm la pichetare politiștii și personalul contractual nemulțumiți de modul defectuos în care IPJ Constanța și Poliția Municipiului Constanța a ales să comunice cu angajații săi în general, în special cu cei din cadrul Poliției Municipiului Constanța, pe subiecte care privesc acțiuni inițiate sau propuse de IPJ Constanța, propuneri care pot afecta drepturile membrilor nostri si nu numai.

Dorim să tragem un semnal de alarmă asupra faptului că LIPSA TRANSPARENȚEI DECIZIONALE GENEREAZĂ NEÎNCREDERE ÎN ACTUL MANAGERIAL.

La pichetare și-au anunțat participarea aproximativ 40-50 politiști din cadrul Politiei Municipiului Constanța dar și ai altor structuri ale IPJ Constanta”, anunță polițiștii.

Acțiunea de protest este autorizată de Primăria Municipiului Constanța.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu