Politistii constanteni au intocmit mai multe dosare penale in doar doua zile

Postat la: 17.05.2019 13:24

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 14.35, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Cobadin au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crinului din localitatea Cobadin, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 16 mai a.c., în jurul orei 19.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 73 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe aleea Nalbei din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool în aerul pur expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 17 mai a.c., în jurul orei 01.30, poliţişti din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, în vârstă de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Rândunelelor din Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool în aerul pur expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare de cercetare penală.
 
 
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu