Politia Romana: Peste 134 de persoane semnalate ca fiind disparute. Printre acestea si copii

Postat la: 15.09.2018 09:40

Poliţiştii de investigații criminale au depistat în perioada 7 – 13 septembrie a.c., la nivel național,134 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 80 de minori, informează un comunicat din partea Inspectoratului General al Poliției Române. 
 
De asemenea, în această perioadă, au fost depistate și 51 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 40 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 4 aveau mandate de arestare preventivă, 4 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 3 persoane aveau sentinţe penale de internare în unitați medicale de specialitate.
 
 Polițiștii din Călărașiau depistat, la data de 11 septembrie, un bărbat, de 52 de ani, din Călărași, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia, județul Ialomița.
 
Polițiștii din București au depistat, în Capitalăla data de 10 septembrie, un bărbat, de 33 de ani, din județul Giurgiu, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane. Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu