Poliștii vasluieni au deschis dosar penal in cazul unui barbat caruia i s-ar fi defectat masina si care a blocat traficul in timpul protestului #sieu

Postat la: 16.03.2019 11:16

Poliţiştii rutieri vasluieni au deschis dosar penal in rem în cazul unui bărbat căruia i s-ar fi defectat maşina şi care a blocat traficul în zona centrală a municipiului Vaslui chiar în timpul protestului #şîeu, potrivit Agerpres.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Silvia Manta, dosarul a fost deschis conform procedurii, în urma unui apel la numărul de urgenţă 112, de reprezentanţii Poliţiei Locale Vaslui.

Citește și: Inginerii europeni au dezvoltat un dispozitiv ieftin şi simplu de testare a filtrelor de particule

"Este vorba despre un bărbat din localitatea Sauca, comuna Laza, care s-a oprit cu maşina în zona centrală a municipiului Vaslui. El a afirmat că are o defecţiune la maşină şi că nu mai poate porni. Din declaraţiile poliţiştilor locali, ar fi refuzat să fie împins în lateral pentru deblocarea traficului în zonă şi a spus că aşteaptă o platformă. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice. Este un dosar penal pentru faptă şi nu pe numele persoanei. Aceasta este procedura în cazul unor aspecte sesizate la numărul 112", a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta. 

Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost înregistrat la ora 15,06.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu