Polițistul Valer Kovacs ii ARATA UȘA șefului IPJ Timiș, dupa REPUNEREA in funcție: Fiecare sa raspunda pentru ceea ce face

Postat la: 22.05.2020 10:32

Decizia IGPR de a-l repune în funcție a trezit și mai tare apetitul pentru dreptate al polțistului Valer Kovacs. După ce IGPR a anulat dispozițiile prin care a fost anulat și demis, Kovacs speră ca toți cei care  au contribuit la demiterea sa abuzivă să fie la rândul lor sancționați. În prim-plan, șeful IPJ Timiș, Alin Petecel, despre care Kovacs spune că l-a demis abuziv pentru că a făcut publice probleme din inspectorat.

Citește și: Klaus Iohannis îi bagă în ȘEDINȚĂ pe Orban, Cîțu și Isărescu: discuții URGENTE despre economie

"Este ca și cum aș fi în prima zi de muncă. Este o zi foarte bună pentru mine. M-au sunat de la presă că am fost repus pe funcție, colegii nu mi-au spus nimic. Eram plecat din localitate, a trebuit să sun, să verific. Nu mă așteptam să fiu repus așa repede pe funcție, eu eram convins că mi s-a făcut o nedreptate.

Nu vreau să critic pe nimeni, dar fiecare dacă a făcut un abuz sau o nedreptate împotriva mea, fiecare să răspundă pentru ceea ce face", a declarat Kovacs la România TV.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu