Poliția a ieșit la vanatoare: Eveniment privat la Constanța, fara respectarea distanțarii. Localul a primit amenda 10.000 de lei

Postat la: 18.10.2020 03:16

Poliția a început să controleze tot mai mulți agenți economici, după ce în țară a început să se organize numeroase evenimente private fără măști de protecție sau distanțare socială și numărul infecțiilor a crescut rapid. O patrulă mixtă, formată dintr-un polițist și un jandarm s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un restaurant din muncipiul Constanța, ar avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, care nu ar fi respectat prevederile legale referitoare la prevenirea COVID-19.

Poliția Constanța precizează că echipajul de intervenție a constatat faptul că este vorba despre o comemorare, care se desfășura pe terasa localului, cu participarea a 30 de persoane, încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive).

Administratorul societății comerciale în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Verificările continuă, precizează Poliția.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu