Polițiștii de frontiera din Galați au gasit patru kilograme de chihlimbar, ascunse intr-o mașina

Postat la: 13.07.2019 15:00

Un cetățean din Republica Moldova a fost prins, în județul Galați, de polițiștii de frontieră, cu 45 de pietre de chihlimbar, ascunse în mașină. Acestea cântăreau 4 kilograme, iar bărbatul a spus că le ducea în Turcia ca să le vândă, informează MEDIAFAX.

Socialiștii europeni îi pun condiții Ursulei von der Leyen pentru a o susține la președinția PE: Pretențiile S&D se întind pe patru pagini

Poliţiştii de frontieră din Galați au descoperit, într-o mașină oprită în trafic, în localitatea de frontieră Șivița, 45 de pietre de chihlimbar, care cântăresc 4 kilograme, ascunse în semiaripile din spate ale autoturismului.

Mașina era condusă de un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 39 de ani. Bărbatul le-a spus polițiștilor că intenționa să transporte pietrele de chihlimbar în Turcia ca să le vândă.

Simona Halep, obligată să învingă istoria! Gigi Becali pune presiune: 'Am o oftică mare pe Serena. Vreau să fie bătută măr'

Întreaga cantitate de chihlimbar, în valoare de 4.000 de lei, a fost confiscată de polițiști, iar bărbatul este cercetat pentru contrabandă, transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu