Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_se88v4n049c4l9kr24nrlhntm0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Poștașul din Prahova care a reclamat furtul a 40.000 de lei și-a inscenat talharia

Poștașul din Prahova care a reclamat furtul a 40.000 de lei și-a inscenat talharia

Postat la: 14.02.2020 15:23

Cercetările polițiștilor au scos la iveală faptul că poștașul din Prahova, care a reclamat că a fost tâlhărit, fiindu-i furată geanta cu banii de pensii, a mințit. Acesta ar fi înscenat totul cu scopul de a obține bani pentru plata unei datorii, transmite Mediafax.

Reprezentanții Poliției Prahova au anunțat că au făcut verificări după ce, joi, au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe raza localității Ariceștii-Rahtivani două persoane necunoscute ar fi furat, prin folosirea violenței, geanta unui poștaș, care conținea bani și documente.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii susțin că poștașul a mințit.

Citește și: S-a aflat cauza morții copilului de 4 ani din Piteşti - surse

„Din cercetările efectuate de polițiști până la acest moment, a reieșit faptul că deși factorul poștal a susținut că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, aspectele relatate nu sunt reale, iar acesta și-ar fi înscenat furtul și actele de violență, cu scopul de a acoperi a datorie”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

În urma investigațiilor a fost recuperată geanta cu documente și suma de aproximativ 40.000 de lei.

Cercetările în acest caz continuă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu