PNL se baga in scandalul dintre Dragnea si Pro Romania: 'Cați securiști au fost și cați au mai ramas in PSD?'

Postat la: 17.05.2019 10:00

PNL intervine în războiul dintre Liviu Dragnea şi Pro România, formaţiunea fostului premier Victor Ponta. Eurodeputatul Siegfried Mureşan afirmă că toţi membrii Pro România provin din PSD, astfel că acuzaţia de "securism" lansată de Dragnea aruncă o pată şi asupra PSD.

CITEȘTE ȘI: Alimentele care protejează sănătatea oaselor. Conţin toate vitaminele şi mineralele necesare

"Liviu Dragnea spune că PRO România este formațiune de securiști. Adevărul este că aproape toți membrii PRO România provin din PSD unde au făcut politică 20 de ani cot la cot cu Liviu Dragnea.

Domnule Dragnea, când ați aflat că sunt securiști? Înainte sau după plecarea din PSD? Dacă știați dinainte, de ce nu i-ați demascat? Dacă au plecat atât de mulți securiști din PSD în PRO România, câți securiști au fost și câți au mai rămas în PSD? Spuneți adevărul!", scrie Mureşan pe Facebook.

Liviu Dragnea a declarat, joi, că dacă informația potrivit căreia Colegiul Comisarilor, din care face parte și Corina Crețu, a votat pentru transmiterea scrisorii Comisiei Europene de avertizare a României privind modificările la legile justiției, atunci aceasta este "o mincinoasă".

"Dacă e așa cum spune purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, am constatat că doamna Corina Crețu, care este candidat la europarlamentare pentru o formațiune politică de securiști, a votat împotriva României. Când votezi în unanimitate să trimiți o scrisoare pentru a sancționa România, nebazându-te pe nimic, în același timp ești în campanie electorală la un partid care este împotriva partidului de guvernământ. Tu spui că ții cu țara ta și votezi împotriva ei nu poți să fii decât mincinoasă", a afirmat Liviu Dragnea.

Citește și: Aditivii alimentari. Categorii. Ce reprezintă fiecare și cât de periculose .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu