PNL sare in apararea colegului liberal: Cere EXCLUDEREA lui Nicolae Badalau din PSD

Postat la: 17.09.2017 14:15

PNL cere excluderea lui Nicolae Bădălău din PSD, după ce deputatul liberal Marin Anton a acuzat că social democratul l-a lovit. PNL precizează că „autoritățile au confirmat” că Nicolae Bădălău l-a agresat pe Marin Anton, reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire.

„Observăm că în PSD agresivitatea a devenit o obișnuință, un modus operandi. Cerem actualului partid de guvernământ sancționarea lui Nicolae Bădălău, președinte executiv al PSD, chiar exluderea acestuia din partid. Este de neacceptat ca un lider marcant al unui partid politic să agreseze fizic o altă persoană. Dacă zilele trecute fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, a agresat fizic un reprezentat al USR, acum a venit rândul unui alt politician tot din zona Opoziție, dar din PNL.

Facem precizarea că deja autoritățile au confirmat că Nicolae Bădălău l-a agresat pe colegul nostru Marin Anton, reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire.

PNL consideră ca total neacceptabilă atitudinea lui Nicolae Bădălău și constată, din nefericire, că singurul argument al actualei guvernări este apelul la forță. Pumnul, în realitate, a devenit pentru PSD singurul argument! Facem apel la PSD să nu evite luare unei decizii de sancționare a lui Nicoale Bădălău, agresivitatea nefiind atributul unui partid care conduce România și care se vrea responsabil. Solicităm PSD delimitarea publică față de acest comportament agresiv”, se arată într-un comunicat remis ȘTIRIPESURSE.RO.

 

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu