Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_snacaj6b4oeg074lq639mqgvh1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
PNL copiaza modelul PSD: Anunța ca inaugureaza un ciot de 5,3 kilometri din Autostrada Transilvania

PNL copiaza modelul PSD: Anunța ca inaugureaza un ciot de 5,3 kilometri din Autostrada Transilvania

Postat la: 14.02.2020 22:31

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat, vineri, la Cluj, că în luna iunie va fi dat în trafic sectorul de 5 km din Autostrada Transilvania dintre Borș și Biharia.

Lucian Bode a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, într-o conferință de presă, că acest capăt de autostradă, cuprins între Borș și Biharia. va fi gata în iunie și că pentru sectorul cuprins între Chiribiș și Suplacu de Barcău licitația va fi reluată.

Citește și: A fost detonată nucleara, după reținerea lui Beuran: Urmează Arafat

„În legătură cu Autostrada Transilvania, vom finaliza 5,3 km de la Borș la Biharia, pentru prima dată în istorie înaintea celor din Ungaria, acest capăt de autostradă în luna iunie, iar acest obiectiv va fi dat în trafic. De la Biharia la Chiribiș, sperăm ca instanța să se pronunțe cât mai repede pentru a semna contractul de proiectare și execuție. (...) De la Chiribiș la Suplacu de Barcău este de neimaginat cum o companie din Croația câștigă licitația pe acest tronson în condițiile era în faliment în țara de origine. Aici am reluat procedura de licitație. De la Suplacu de Barcău la Nușfalău, ANAP ne-a confirmat că documentația este în regulă și vom scoate la licitație în zilele următoare proiectarea și execuția pentru tronson”, a spus Bode.

Acesta a subliniat că în luna martie se vor scoate la licitație și secțiunile de la Nușfalău până la Nădășelu.

Citește și: Nu este un pericol social! Tribunalul București, decizie în cazul medicului Mircea Beuran

„Din 2019, de când s-au publicat anunțurile de licitație, a trecut un an de când tot răspundem la clarificări. Nu mai avem timp și avem toleranță zero față de amânările nejustificate pentru a răspunde la clarificări. În luna martie ne asumăm că scoatem la licitație, proiectare și execuție, aceste secțiuni cu excepția tunelului Meseș”, a menționat ministrul Transporturilor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu