PMP lovește puternic in USR-PLUS, deși ar putea ajunge aliați la guvernare: Dle Cioloș, nu aveți nicio legatura cu dreapta, nici din Romania

Postat la: 21.11.2020 16:39

Liderii PMP au transmis vineri că Dacian Cioloș, co-președinte USR-PLUS, după ce a făcut un clip de campanie urcându-se, exact ca Putin, pe un tractor și a ieșit la arat, încearcă să curețe cu erbicid post-emergent scaiul neomarxist ce s-a lipit de hainele USR-PLUS. Liberalii spun că preferă o guvernare cu PMP și UDMR, dar dacă nu este suficient pentru majoritate, atunci ar putea lua și USR-PLUS la guvernare.

Citește și: Economistul-șef BNR propune tăierea salariilor bugetarilor cu 20%: Înghețarea nu ar fi suficientă în 2021

„Dacian Cioloș, după ce a făcut un clip de campanie urcându-se, exact ca Putin, pe un tractor și a ieșit la arat, încearcă să curețe cu erbicid post-emergent scaiul neomarxist ce s-a lipit de hainele USRPlus. Zice, necăjit, domnul Cioloș că e o prostie să se spună că partidul lui e neormaxist și ne îndeamnă să ne uităm în programul de guvernare”, transmit liderii PMP într-un comunicat de presă.

„Domnule Cioloș, ne-am uitat la consilierii și primarii USRPlus care au refuzat să jure cu mâna pe biblie, exact ca marxiștii. Pe rit nou, nu se mai ard bibliile, doar sunt date la o parte. Ne uităm și la radicalismul de care dați dovadă, exact ca adepții marxist-leninismului, cu privire la libertatea de opinie și la democrația din propriul dumneavoastră partid. Nu vrem să ne imaginăm cum v-ați comporta dacă ați ajunge să decideți majoritatea în Parlament. Ne uităm la gălăgia pe care o faceți doar pentru imagine, dar când trebuie să treceți la treabă, îi împingeți în față pe alții. Exact așa făceau și marxiștii: cinci cu mapa, doi cu sapa”, se menționează în comunicatul PMP.

Dacian Cioloș este acuzat că a renunțat la valorile naționale.

„Ne uităm cu câtă ușurință renunțați la valorile naționale românești, tot un soi de suveranitate. 'A fi suspectat de a nutri sentimente patriotice era egal cu a fi exclus din funcțiuni publice. Servilitatea față de interesele Rusiei era un titlul de promovare' – aceasta este o notiță dintr-un manuscris al lui Karl Marx. Ce ziceți, dacă schimbăm azi Rusia cu Franța, vă regăsiți? Dacă tot amintiți de grupul Renew din Parlamentul European. Deci, domnule Cioloș, cam așa stau lucrurile! Nu aveți nicio legătură cu dreapta, nici din România, nici din Parlamentul European, dar nu vă necăjiți! E loc sub soare și la stânga, iar ultimele voturi pe care USRPlus le-a pus în același coș cu PSD vorbesc de la sine. Cine se aseamănă se adună. Mult succes, tovarăși și pretini”, conchid liderii PMP.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu