Platforma Social Liberala (PSL) incepe Turul Romaniei 10 in 10! Ilan Laufer: 'Vor fi propuși candidații formațiunii la urmatoarele alegeri'

Postat la: 16.01.2020 15:31

Platforma Social Liberală (PSL) începe Turul României 10 în 10, în cadrul căruia membrii fondatori ai formațiunii politice, Ilan Laufer și Alexandru Coita, vor vizita peste 35 de orașe ale României, în perioada 16 ianuarie - 4 februarie,  a anunțat, pe Facebook, Ilan Laufer, fost ministru PSD pentru Mediul de Afaceri. În cadrul acestui tur vor fi propuși candidații partidului la următoarele alegeri.

Citește și: Val de pensionări în magistratură! Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete

„Astăzi, 16.01.2020, Platforma Social Liberală (PSL) începe Turul României 10 în 10, proiect prin care membrii fondatori ai formațiunii politice, Ilan Laufer și Alexandru Coita, vor vizita peste 35 de orașe ale României, în perioada 16 ianuarie - 4 februarie.

Turului României 10 in 10” este o sansa unica pentru toti cei care vor sa fie alaturi de noi si sa contribuie la schimbarea in bine, ocazie cu care vor fi definitivate structurile teritoriale ale PSL. În timpul Turului vor fi propuși candidații formațiunii la următoarele alegeri.

Reamintim că, în perioada 16 ianuarie - 4 februarie, liderii PSL vor avea întâlniri cu membrii și simpatizanții formațiunii din peste 35 de orașe, în cadrul Turului României 10 în 10. La acestea se vor adăuga peste 20 de opriri spontane, pe care le vom decide în urma reacțiilor voastre la transmisiunile LIVE pe care le vom realiza pe Facebook pe tot parcursul turneului prin țară. Turul României 10 în 10 va fi primul eveniment politic în care TU poți să ne chemi în orașul tău!

#Romania10in10

#mieimipasa”, se arată pe pagina de Facebook a lui Ilan Laufer.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu