Petrecere mare in PSD: La nunta unui vicepreședinte al partidului participa Viorica Dancila, Eugen Teodorovici, dar și omul de incredere al lui Klaus Iohannis

Postat la: 12.10.2019 22:24

Este petrecere mare, în PSD, sâmbătă seara! Unul dintre vicepreședinții partidului, Gabriel Zetea, se căsătorește cu Oana Nicula. La nuntă participă și Viorica Dăncilă, care de dimineață și-a lansat campania pentru prezidențiale, la București, alături de mai mulți lideri de marcă, printre care Eugen Teodorovici, președintele executiv al formațiunii, și Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților.

Gabriel Zetea, președinte al Consiliului Județean Maramureș, i-a chemat la nuntă și pe rivalii politici. Sun lideri din PNL și PMP, dar și omul de încredere al lui Klaus Iohannis, Dan Mihalache, cel care i-a fost șef al cancelariei prezidențiale, acum ambasador al României în Regatul Unit. De altfel, Mihalache a fost parlamentar PSD de Maramureș și a fost consilier al lui Adrian Năstase.

Citește și: Mircea Diaconu speriat de Viorica Dăncilă? ‘Un leu rănit este mai periculos’

La petrecerea care are loc la Casa de Petrecere a Moroşenilor, localitatea Onceşti, participă peste 800 de invitaţi. Cunoscuţii cântăreţi de muzică populară, soţii Giurgi, au dat startul distracţiei, urmând ca pe scenă să mai urce Vlad Miriţă, Dinu Iancu-Sălăjanu, Aurel Tămaş, dar şi Loredana Groza.

content-image

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu