Petre Marin dezvaluie viitorul fiului sau - Razvan Marin ramane la Standard Liege

Postat la: 11.02.2019 16:47

Petre Marin a vorbit despre situaţia fiului său, Răzvan Marin, la Standard Liege. Fostul fundaş al FCSB-ului a declarat că nu s-a pus problema plecării din Belgia. Atât clubul cât şi Răzvan au considerat că înţelegerea dintre cele două părţi va continua, în ciuda ofertelor importante venite, potrivit mediafax.

AS Roma a fost, poate, cea mai importantă echipă despre care s-a vorbit că l-ar vrea. Ar fi oferit în jur de 10 milioane de euro pentru Răzvan Marin. Presa din Italia nota că părţile sunt aproape să ajungă la un punct comun în privinţa tuturor termenilor contractuali, dar Petre Marin a expus adevărul acum. ”În ianuarie a făcut doi ani de când este la Standard. Au fost discuţii, este urmărit, este un tânăr talentat, cu rezultate bune şi aşa atragi atenţia cluburilor importante din Europa. A contat foarte mult că Răzvan şi-a dorit să rămână la Standard, pentru că în acest an s-a schimbat şi antrenorul, iar acesta nu a lăsat jucătorii importanţi să plece, printre care şi el”, a declarat Petre Marin pentru Pro X.

Standard i-a mărit salariul mijlocaşului naţionalei. A făcut acest lucru pentru a-l convinge pe Răzvan că este un om de bază în echipa care va încerca să câştige campionatul în Belgia. ”I-au mărit salariul, să îl facă să se simtă bine, să fie important, să vadă că este apreciat, mai ales că dorinţa lui a fost să rămână acolo. Din discuţiile cu antrenorul, anul acesta îsi doresc să lupte la câştigarea campionatului", a încheiat Petre Marin.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu