Peter Szijjarto da asigurari ca relatiile dintre Ungaria si SUA sunt la cel mai bun nivel din toate timpurile

Postat la: 16.10.2020 20:55

Relaţiile dintre Ungaria şi Statele Unite sunt la cel mai bun nivel din toate timpurile, a dat asigurări ministrul ungar de externe Peter Szijjarto vineri, pe Facebook, transmite MTI.

Szijjarto a reacţionat la declaraţiile candidatului democrat la Casa Albă, Joe Biden, care a descris recent Polonia şi Ungaria ca 'regimuri totalitare', comparându-le cu Belarus, potrivit agenţiei ungare, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu .

Joi, într-un eveniment de campanie transmis de televiziunea ABC, fostul vicepreşedinte american a spus că NATO riscă 'să înceapă să se fisureze' din cauza a 'ceea ce s-a întâmplat începând din Belarus până în Polonia şi Ungaria, şi a ascensiunii regimurilor totalitare în lume'.

Potrivit lui Szijjarto, preşedintele american Donald Trump şi prim-ministrul ungar Viktor Orban împărtăşesc opinii similare cu privire la imigraţia ilegală, protecţia frontierelor, securitate şi necesitatea de a sprijini familiile şi a proteja comunităţile creştine.

Peter Szijjarto a mai spus că aceste politici sunt motivul pentru care Joe Biden 'a implicat Ungaria în campania pentru alegerile prezidenţiale' din SUA, ministrul de la Budapesta insistând că declaraţiile respective 'nu au nimic în comun cu realitatea'.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu