Peste 250 de muncitori de la o fabrica din Timiș, evacuați din cauza unui incendiu la un container de tip bucatarie, situat in curte

Postat la: 15.01.2020 21:56

Un număr de 250 de angajați ai unei fabrici din comuna Ghiroda, județul Timiș, au fost evacuați, miercuri seara, din cauza unui incendiu izbucnit la un container de tip bucătărie, situat în curte. Nu s-au înregistrat victime, anunță MEDIAFAX.

Potrivit ISU Timiș, incendiul a izbucnit la un container de tip bucătărie situat în curtea unei fabrici din comuna Ghiroda.

Citește și: Anamaria Prodan, revenire de senzație! .

„La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întregul container care se află la aproximativ cinci metri de clădirea principală a societății comerciale. S-a acționat de urgență pentru lichidarea incendiului, astfel la câteva minute de la sosirea pompierilor, incendiul a fost lichidat”, spun reprezentanții ISU Timiș.

În urma incendiului au ars aparate și ustensile de bucătărie.

Citește și: Nebunie în Ministerul de Interne! Harta secretă a ‘destructurării’ Jandarmeriei!

„Din clădirea aflată în apropierea incendiului s-au autoevacuat aproximativ 250 de angajați ai operatorului economic (tura de serviciu). Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”, mai spun reprezentanții ISU Timiș.

Din primele cercetări, incnediu a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu