Peste 10.000 de persoane, prezente la concertul extraordinar susținut de soprana Angela Gheorghiu

Postat la: 15.09.2017 22:25

Peste 10.000 de persoane sunt prezente, vineri seară, la concertul extraordinar susținut de soprana Angela Gheorghiu, în Piața Constituției, în deschiderea seriei de evenimente dedicate Zilelor Bucureștiului.

6545c1b4-330a-44bb-9820-f473865c99b6

Printre spectatori se numără: primarul general, Gabriela Firea, primarul Sectorului 5, Daniel Florea, Grigore Leșe, Gheorghe Zamfir, Felicia Filip, Paula Seling și Ovi, Dragoș Pătraru, Iuliana Marciuc Posea.

Din program fac parte arii din operele: "Italianca în Alger" de Gioachino Rossini, "Adriana Lecouvreur" de Francesco Cilea, "Carmen" de George Bizet, "Tosca", "Turandot" și "Manon Lescaut"de Giacomo Puccini, "La Wally" de Alfredo Catalani, "Andrea Chenier" de Umberto Giordano.

Paula Seling s-a ridicat în picioare pentru a aplauda interpretarea duetului Angela Gheorghiu — Teodor Ilincăi, după o arie din "Tosca".

După o pauză de aproximativ 30 de minute, a doua partea a spectacolului urmează să includă, alături de arii clasice: piesa "Medley" din "Sunetul muzicii" de Richard Rodgers sau șlagăre precum "All the Things You Are" de Jerome Kern, "Be My Love" de Nicholas Brodszky, "Oameni" de Marius Țeicu, "Ploaia și noi" de Vasile V. Vasilache.

Muzica se sincronizează cu tehnologia de ultimă generație în spectacolul susținut de superstarul internațional Angela Gheorghiu la Zilele Bucureștiului. Întreaga scenă este acoperită de proiecții, creând iluzia unui film 3D. De asemenea, lumini multicolore sunt proiectate pe clădirea Palatului Parlamentului.

Angela Gheorghiu și tenorul Teodor Ilincăi, care au susținut împreună concerte de succes la Valladolid, Londra și Bodrum, sunt acompaniați de Filarmonica 'George Enescu', alături de care marea soprană a cântat în trecut la Royal Opera House Muscat din Oman, precum și la Ateneul Român și în țară. Dirijorul spectacolului este maestrul newyorkez Eugene Kohn, cu care Angela Gheorghiu a concertat încă de la începutul carierei sale.

AGERPRES/(A — autor: Irinela Vișan, editor: Florin Marin, editor online: Daniela Juncu)

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu