Perchezitii in sediul Ministerului Transporturilor intr-un dosar de abuz in serviciu, delapidare si fals intelectual

Postat la: 14.06.2018 08:10

În această dimineață, polițiștii Direcției de Poliție Transporturi a Poliției Române, efectuează 5 percheziții, la sediile unor societăți comerciale din București, pentru probarea activității infracționale a unor persoane, bănuite de abuz în serviciu, delapidare și fals intelectual.
 
Potrivit Poliției Române, la data de 14 iunie a.c., polițiștii Direcției de Poliție Transporturi a Poliției Române, cu sprijinul polițiștilor Secției Regionale de Poliție Transporturi București, efectuează 5 percheziții, la sediile unor societăți comerciale din București.
 

”Aceste activități au drept scop identificarea și ridicarea unor bunuri și înscrisuri, în vederea probării activității infracționale a mai multor persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, delapidare și fals intelectual, în dauna unei societăți comerciale. Prejudiciul cauzat, estimat până în prezent, este de aproximativ de 156.000 de lei”, au precizat polițiștii.

 
Potrivit unor surse judiciare citate de ProTv, se fac percheziții are loc la Revizia de vagoane București Grivița, a doua la Ateliere CFR Grivița SA, dar și la CFR Călători, care își are sediul în clădirea Ministerului Transporturilor.
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu