Panica in lotul 'Cainilor': Dinamo a anunțat ca renunța la doi jucatori

Postat la: 15.08.2019 21:55

Dinamo schimbă strategia, după ce lui Eugen Neagoe i-a fost reziliată înţelegerea. Nu numai la nivelul băncii tehnice se întâmplă asta, ci şi la nivelul lotului de jucători. Potrivit declaraţiilor lui Florin Prunea, în perioada următoare clubul va renunţa la doi jucători, potrivit Mediafax.

Citește și: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Este somat de doi politicieni grei să tacă

Slavko Perovic (30 de ani; atacant) şi Mamoutou N'Diaye (29 de ani; mijlocaş) vor părăsi echipa din motive diferite. Dacă în cazul primului controlul medical nu a fost unul profesionist, în cazul fotbalistului din Africa stafful s-a convins: nu se ridică la nivelul impus de Dinamo. ”Lui Perovic nu i s-a făcut un control medical cum trebuie când a venit. De aceea am luat şi măsuri. Acum căutăm căile legale pentru a desface contractul. Şi le vom găsi.

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac! Eugen Teodorovici umilit de membrul PNL

N'Diaye este pe lista de transferuri şi sperăm să îşi găsească echipă. Se antrenează cu echipa. E singurul de pe lista de transferuri care încă nu a plecat”, a declarat Florin Prunea în cadrul unei conferinţe de presă. Dinamo are un început foarte slab de sezon, fapt pentru care fanii au început să-i conteste şi mai puternic pe oamenii din conducere. După 5 etape, ”câinii” sunt pe penultimul loc cu doar 3 puncte, la două puncte de ultimul loc ocupat de Chindia Târgovişte.

În următoarea etapă, Dinamo primeşte vizita Chindiei.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu