Orban: Sondajele lui Pieleanu și Palada sunt facute in baie; IMAS - singurul sondaj independent

Postat la: 12.10.2017 22:54

Președintele PNL, Ludovic Orban, a criticat joi seara, la Deva, sondajele apărute în spațiul public în ultima vreme, apreciind că singurul care reflectă realitatea politică este cel realizat de IMAS.

e5ec42bd-de81-453d-8aa6-22e408b40058

În opinia sa, celelalte sondaje ar fi fost 'plătite' de PSD iar sondajul IMAS ar fi primul realizat fără o comandă politică.

"Atât sondajele lui Pieleanu, cât și sondajele lui Palada sunt sondaje făcute în baie. Sunt sondaje plătite de PSD, care nu reflectă realitatea. Sondajul IMAS este primul sondaj independent, realizat fără comandă politică, n-avem nicio legătură ca partid. Este pur și simplu un sondaj independent, care reflectă realitatea politică. Realitatea politică este clară, așa cum se vede cu ochiul liber — trăiți între oameni, vedeți foarte mulți oameni care au votat cu PSD-ul, care au crezut în PSD și care astăzi sunt dezamăgiți. PSD-ul coboară și PNL crește. Acest trend este clar și precis, nu există niciun fel de dubiu", a spus președintele PNL.

De altfel, Ludovic Orban a comentat și miercuri, pe pagina sa de socializare, că sondajul IMAS arată că PSD a scăzut sub 40% (38,8%), iar PNL a crescut la peste 30% (30,9%).

Președintele PNL a fost prezent joi seara la Deva, unde a participat la festivitatea de lansare a candidatului partidului, Florin Oancea, în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului la alegerile parțiale din 5 noiembrie. Cu acest prilej, Orban a afirmat că PSD nu a reușit să câștige prin vot Primăria Deva și i-a îndemnat pe liberali să se mobilizeze la vot.

În ceea ce îl privește pe candidatul PNL, Ludovic Orban a precizat că acesta are deja experiență în administrație, Oancea îndeplinind, timp de mai mulți ani, funcția de viceprimar al orașului.

"Este un om dedicat, care știe să renunțe la tabieturile și plăcerile vieții pentru a se dedica celorlalți oameni. Nu sunt mulți oameni care sunt astfel, care să aibă capacitatea să renunțe la sine pentru a-și dedica timpul și energia pentru a rezolva problemele celor din jur. (...) Nu trebuie să se alfabetizeze la primărie, pentru că știe despre ce este vorba", a spus Ludovic Orban.

Candidatul PNL, Florin Oancea, este susținut în campanie de alianța Polul Național Ecologist (PRM și PER) și de PSRO, președintele filialei locale fiind actualul viceprimar al municipiului Deva.

AGERPRES/(A, AS — autor: Sorin Blada, editor: Antonia Niță, editor online: Adrian Dădârlat)

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu