Olt: Accident rutier intre un autoturism și o autoutilitara, pe DN65; o persoana a decedat

Postat la: 16.09.2017 11:25

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a murit sâmbătă dimineața în urma unui accident rutier produs pe DN65, în apropierea municipiului Slatina, între un autoturism și o autoutilitară, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu.

bc367d5e-5922-44e7-8654-fc04a09e657c

El a precizat că în accident au fost implicate un autoturism marca Cielo și o autoutilitară, iar victima, un bărbat de 53 de ani, din comuna Cârlogani, se afla la volanul mașinii Cielo.

Echipajele de intervenție, de la ISU și de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au găsit victima din autoturism încarcerată între fiarele mașinii, prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Decesul bărbatului a fost pronunțat de medicul de la Ambulanță prezent la intervenție.

Potrivit reprezentantului ISU Olt, în autoutilitară de afla o persoană, șoferul, care nu prezenta urme de traumă și a refuzat transportul la spital.

Accidentul a avut loc pe DN65, la intersecția cu DJ677, în apropierea municipiului Slatina. Pe durata intervenției echipelor de salvare, circulația în zonă a fost restricționată pe un sens, alternativ.

AGERPRES/(AS — autor: Cristina Matei, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Gabriela Badea)

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu