Oficial de la IPJ Constanta, despre accidentul de la Ciocarlia. Șoferul care a provocat accidentul, baut si cu permisul retinut

Postat la: 14.03.2018 22:40

În jurul orelor 19:30, un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Medgidia, a condus un autoturism pe DN 3 și ajungând la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, la efectuarea virajului la stânga, nu s-a asigurat și a intrat in coliziune cu autoturism, condus de catre un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Viișoara, acesta efectuând manevra de depășire.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un copac, al doilea răsturnându-se. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorilor auto, precum și a doi pasageri. Cei doi conducători auto au fost testati cu aparatul etilotest, constatându-se că tânărul, de 24 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta având permisul de conducere reținut.

Potrivit IPJ Constanța, în cauză, a fost întocmit dosar penal.

Citește și: Imagini de la eveniment Județul Constanța. Accident rutier între Ciocârlia de Sus și Ciocârlia de Jos. O mașină răsturnată. Patru victime (galerie foto+video)

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu