OFICIAL Conducere militara la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu

Postat la: 20.11.2020 17:47

Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu a confirmat, vineri, că medicul militar infecţionist Constantin Marinel Vlase a preluat funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, "pe o perioadă de cel mult 30 de zile", anunță AGERPRES.

"Vă informăm că prin Dispoziţia Preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu, începând de astăzi, 20.11.2020, domnul lt.col. Vlase Constantin Marinel, Şef Ambulatoriu la Spitalul Militar de Urgenţă 'Aristide Serfioti' Galaţi se numeşte în funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. pe o perioadă de cel mult 30 de zile", precizează un comunicat de presă al CJ Sibiu.

Constantin Vlase preia spitalul sibian, după ce medicul Liliana Coldea a demisionat din funcţia de manager.

Citește și: FĂRĂ PRECEDENT - Ludovic Orban s-a supărat și a plecat intempestiv dintr-o conferință de presă/ VIDEO/ UPDATE

Şi Direcţia de Sănătate Publică Sibiu este condusă de un medic militar, colonelul Daniel Chelcea, cel care a fost director medical al Spitalului Militar de Urgenţă din Sibiu.

Judeţul Sibiu se situează pe primul loc în România, cu o rată de infectare de 8,9 la mia de locuitori, în scădere faţă de ziua precedentă, când a înregistrat 9,06 la mia de locuitori, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. În municipiul Sibiu rata de infectare comunicată vineri de către Instituţia Prefectului este de 13,45 la mia de locuitori.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu