Oficial al Administrației Trump, avertisment pentru Guvern: 'Suntem foarte atenți la orice incercare care pune in pericol lupta anticorupție'

Postat la: 18.05.2018 06:54

La două săptămâni după preluarea portofoliului de politică externă al SUA, Mike Pompeo îl trimite într-o vizită la București pe cel mai experimentat diplomat de carieră în ce privește afacerile europene pe care îl are Departamentul de Stat. Elisabeth Millard avertizează Guvernul de la Bucureşti că Statele Unite sunt foarte atente la orice încercare care pune în pericol rezultatele pozitive din lupta anticorupţie din România, scriZiare.com.

Palestina și-a rechemat ambasadorul din România - Prima reacție din Guvern

„Trebuie să spun că noi ne uităm la România ca la o țara care are rezultate pozitive în ce privește lupta împotriva corupției, dar și în ce privește independența magistraților. S-au făcut mulți pași înainte, astfel încât să putem spune că România ar putea deveni un model pentru celelalte țări, de aceea, suntem foarte atenți la orice încercare care ar putea pune în pericol aceste rezultate pozitive. Acesta e modul în care ne raportăm la acest subiect. Mesajul meu este că vom continua să lucrăm împreună și vom fi foarte atenți la orice tentativă de a pune în pericol realizările de până acum", a precizat Elisabeth Millard.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu