Ofensiva totala a ALDE: A doua filiala care ca Tariceanu sa fie candidatul PSD-ALDE la prezidentiale

Postat la: 14.06.2019 20:23

Filialele judeţene ale ALDE ies la rampă pe rând, pe modelul consacrat de PSD, şi transmit acelaşi mesaj: Călin Popescu Tăriceanu trebuie să candideze la prezidenţiale. Filiala judeţeană ALDE Braşov, condusă de senatorul Daniel Zamfir, a vineri, 14 iunie, o rezoluţie prin care susţine că Tăriceanu ar trebui să fie candidatul comun al Coaliţiei PSD-ALDE.

Demersul vine după o solicitare similară formulată de ALDE Sibiu, în condiţiile în care Tăriceanu a afirmat că nu va mai candida la prezidenţialele din toamna acestui an, ca urmare a scorului slab obţinut la alegerile europarlamentare.

Rezoluţia ALDE Braşov:

"Pentru că România devine tot mai mult scena unui marxism cultural de o violență cum nu s-a mai văzut din anii 50 și care ne amenință însăși ființa națională, împingîndu-ne spre a ne rușina de valorile morale cele mai profunde, libertate, respectul față de om, față de valorile naționale și familiale.

Pentru că termeni precum patriotism, patrie ori tradiție devin în gurile neo-marxiștilor ”pericole la adresa parcursului european al României ”, iar oricine le invocă devine dușman al ”binelui” societății.

Pentru că suntem împinși tot mai mult spre statutul de popor de consumatori, în loc de constructori, cum am fost de cînd ne știm.

Pentru că avem nevoie să învățăm din experiența tristă a Moldovei, țară aruncată în haos după ani de zile în care guvernarea a fost luată din mîinile politicienilor de către serviciile secrete și de oligarhii creați de ele.

Pentru că avem nevoie de un președinte care să simtă și să gîndească în primul rand românește, care mai înainte de a fi cetățean planetar, continental ori unional trebuie să fie un bun român, iar România a ajuns de prea multe ori în situația de a fi condusă de oameni dedicați altor sisteme de valori și altor nații.

Pentru că avem nevoie de un președinte care să unească, nu să dezbine, să ofere soluții, nu să creeze probleme, să arate calea cea dreaptă, nu să ridice baraje artificiale.

Pentru că avem nevoie de un președinte care să se implice curajos, bărbătește în marile probleme cu care se confruntă țara, societatea, nu de unul care la prima criză scrie disperat la Bruxelles, cerînd indicații prețioase.

Pentru că alegerile prezidențiale bat la ușă, vremea experimentelor și a căutărilor a trecut, iar timpul presează, fiindcă e nevoie de multă muncă și mobilizare pentru victorie.

Organizația ALDE Filiala Teritorială Brașov îi cere președintelui Călin Popescu Tăriceanu, singurul contracandidat cu adevărat redutabil al actualului președinte să își asume și să își anunțe neîntîrziat candidatura în alegerile prezidențiale din luna noiembrie a acestui an.

Cerem, de asemenea, conducerii centrale a partidului să demareze neîntîrziat negocieri cu partenerii de guvernare de la PSD pentru stabilirea unui candidat comun în alegerile prezidențiale, în persoana dlui. Călin Popescu Tăriceanu, singurul care poate înfrînge mașinăria electorală grupată în spatele actualului presedinte și care poate aduce în fruntea țării un lider autentic și devotat țării sale."

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu