O vedeta Playboy și luptatoare de wrestling a MURIT in condiții SUSPECTE

Postat la: 18.05.2019 03:16

Ashley Massaro, cunoscută drept ”diva wrestlingului”, și vedetă Playboy, în a murit la 39 de ani. Ashley Massaro a fost găsită inconștientă în locuința sa din Long Island și a fost dusă de urgență la un spital din New York, unde i s-a pronunțat decesul, relatează CNN.

Citește și: România a dat LOVITURA în Europa: țara noastră este în topul țărilor UE în privința vânzărilor auto

„Cu tristețe vă anunțăm că fosta vedetă WWE shley Massaro a încetat din viață în mod tragic”, potrivit unui comunicat al Federației americane de wrestling.

Massaro a fost luptătoare de wrestling între 2005 și 2008 și a devenit celebră după ce a apărut pe coperta Playboy. În urmă cu 2 luni, ea a declarat că se antrena pentru a reveni în competiții.

Ashley Massaro avea o fiică de 19 ani. Deocamdată, cauzele morții nu au fost stabilite.

Massaro a început un proces împotriva WWE legat de leziunile capului în noiembrie 2016, depus de avocatul Konstantine Kyros. Ea a acuzat compania că ascunde riscurile de vătămare cunoscută pentru daune neurologice, precum și că a descurajat compania să raporteze un presupus atac agresiv pe care la supraviețuit la o bază militară americană în 2006, în timpul unui turneu WWE. Procesul a fost respins în 2017.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu