O piesa inedita a lui George Michael va fi lansata pe coloana sonora a filmului 'Last Christmas'

Postat la: 15.08.2019 13:31

O piesă inedită a lui George Michael va fi lansată pe coloana sonoră a filmului ”Last Christmas” arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica muzicianului britanic în playlistul zilei, scrie Mediafax.

Pelicula “Last Christmas”, inspirată de muzica fostei trupe Wham! va include mai multe piese celebre interpretate de George Michael dar și o melodie întreagă pe care fanii nu au avut ocazia să o audă până acum.

Piesa se va auzi în întregime la finalul filmului, a declarat regizorul Paul Feig, citat de BBC.

Comedia romantică are la bază un scenariu semnat de Emma Thompson iar în rolurile principale sunt Emilia Clarke și Henry Golding.

“Pregătea un album atunci când a murit”, a declarat regizorul. ”Una dintre noile piese este pe coloana noastră sonoră și e un cântec așa de special că sunt incredibil de entuziasmat că lumea îl va auzi pentru prima dată acum”.

“E un cântec cu aer de sărbătoare”, a afirmat Feig, “și am putut să facem să se audă piesa în întregime, aproape șase minute din film”, a explicat cineastul.

Citește și: Trupa Guns 'N Roses a ajuns la o înţelegere cu producătorii unei beri şi renunţă la proces

Regizorul a spus că, în ciuda faptului că muzica lui George Michael are legătură cu povestea, ”filmul nu este unul muzical. Dar creația starului pop străbate toată intriga”.

Melodia începe în ultima scenă a filmului și continuă pe generic.

Pelicula ”Last Christmas”, care preia titlul unei melodii celebre interpretate de George Michael în perioada înc are alcătuia alături de Andrew Ridgeley duo-ul Wham!, se va lansa pe 15 noiembrie.

George Michael, care a murit în ziua de Crăciun a anului 2016, la vârsta de 53 de ani, a vândut peste 120 de milioane de albume pe plan internaţional, din care 80 de milioane solo şi restul ca membru al duoului Wham!, iar printre piesele sale se numără hituri precum "Careless Whisper", "Faith" şi "Last Christmas". Michael a fost recompensat de-a lungul carierei cu numeroase premii, printre care trei Brit Awards, patru MTV Video Music Awards şi două Grammy din opt nominalizări. După ce a făcut public faptul că era gay, a militat pentru drepturile comunităţii LGBT şi a ajutat la strângerea de fonduri pentru asociaţii anti-SIDA.

Piesele lui George Michael se regăsesc pe 14 august la Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici smartradio.ro

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu