O femeie de 42 de ani din Botoșani a murit intr-un incendiu care i-a cuprins locuinta

Postat la: 21.11.2020 12:56

O femeie de 42 de ani din localitatea Burleşti, judeţul Botoşani, a decedat, vineri seară, după ce locuinţa sa a fost cuprinsă de flăcări, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu, a precizat că femeia, care era imobilizată la pat, nu a putut să se salveze, ea fiind găsită carbonizată în casă.

Unul dintre copiii victimei a observat casa în flăcări şi a alertat vecinii, care, la rândul lor, au sunat la 112, chemând pompierii.

Citește și: Fostul edil de la Sectorul 1 ar fi SUSȚINUT un traficant de influență - A beneficiat de sume de bani DISPROPORȚIONAT de mari în raport de venituri

Localnicii au intervenit în primă fază pentru stingerea incendiului, însă nu au reuşit să oprească extinderea flăcărilor. Când au ajuns pompierii, locuinţa ardea în totalitate.

"În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere în culpă, însă, din primele cercetări, nu există suspiciuni cu privire la cauzele decesului", a afirmat oficialului Poliţiei din Botoşani.

Femeia avea doi copii minori, unul de 11 ani, iar celălalt de 13 ani. Soţul acesteia decedase în urmă cu mai mulţi ani.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu