O femeie arbitru lupta in prima linie impotriva pandemiei de coronavirus

Postat la: 26.03.2020 22:39

O femeie arbitru este asistentă într-un spital din Bilbao. Iragartze Fernandes arbitrează în prima ligă de fotbal feminin şi în a treia ligă de fotbal masculin din Spania. În Spania, virusul COVID-19 a infectat 56.188 de persoane.

Iragartze Fernandes, în vârstă de 26 de ani, oficiază meciurile din prima ligă feminină de fotbal a Spaniei, dar şi din a treia ligă masculină.

De asemenea, de cinci ani, Iragartze lucrează cu jumătate de normă ca asistentă într-un spital din Bilbao, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: 'ERAM FERICIŢI ŞI NU ŞTIAM' - Editorial viral online, scris de un jurnalist spaniol

În contextul pandemiei de coronavirus, Fernandes a renunţat pentru moment la fluierul de arbitru şi a îmbrăcat halatul şi şi-a pus masca de protecţie, pentru a lupta în primul rând împotriva pandemiei.

„La început nu a fost atât de dificil să îmbin aceste ocupaţii, dar cu timpul a devenit mai greu, pentru că este vorba de timp. Trebuie să faci două lucruri şi trebuie să stai şi cu familia. Dar când ai o vocaţie faci imposibilul ca totul să iasă bine şi să ai timp. Îmbin foarte bine arbitrajul cu infirmeria”, a spus Iragartze Fernandes.

În Spania, au fost confirmate 56.188 de cazuri de persoane diagnosticate cu coronavirus, iar 4.089 de persoane au murit.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu